FANDOM


0368bc51ae62a78ef67b4805b2f17eac.600x

När denna bild togs så hade Emil hetsrunkat i över 4 veckor

Edit

Som en gång så hade hans bror tagit över hans PS3 och då blev Emil inte glad. Han tog ett riktigt bra grepp om sitt eget pubishår. Och sen så drog och slet han av sig sina 6 stycken pubishår som han hade för tillfället. Och hans bror så såg alltihop stod gapande mot Emil. Men Emil blev så himla arg så att han gick ner till sin källare och omskar sig själv med hjälp av en falukorv och en gaffel. Falukorven gick in i röven så att ködden stod rakt upp, med hjälp av gaffeln skar han sen bort skinnet.

Omskärelsen gick inte som planerat, Emil förstörde hela sitt scrotum och detta ledde till komplikationer. Pungen blev stor som en kokosnöt, och penisen liknade mer en stor chorrizo. Blodtillförseln ökade dramatiskt och läkarna räknade ut att det i början pumpades ut över två liter blod rakt ut i pungen per minut. Könsdelarna växte värre än någonsin, lille Emil var nu den mest välhängda mannen i hela norden. Pär hetstade och hämta falukorven sen vet ni vad dom händerEmil har en liten pung

Började studeraEdit

Allt som nu hänt, hade skett långt innan Emils första skoldagar. 


Photos and videos are a great way to add visuals to your wiki. Find videos about your topic by exploring Wikia's Video Library.

wubwub